Articolul 2 din 3 – citește și 
Articolul 1 (Cea mai variată gamă de BCA din România)

Articolul 3 (BCA CELCO – Soluția potrivită pentru casa ta)

În domeniul construcțiilor sunt tot mai des întâlniți termeni precum “casă pasivă” și “NZEB”. La ce fac referire aceștia și cum poți să primești calificativele lor pentru casa ta? Află AICI
În continuare vom discuta despre avantajele unei astfel de case și de ce merită să o construiești.
1. Creșterea calității vieții 
Casa eficientă energetic este mai silențioasă, mai confortabilă și are o calitate mai bună a aerului.

Construcția unui imobil performant energetic, etanș, cu o ventilație bună și multă lumină naturală poate reduce necesitatea încălzirii și răcirii acesteia, iar acest fapt nu este important doar pentru climat, ecosistem și economii, dar și pentru calitatea vieții.
În prezent, focusul arhitecților și al proiectanților este de a transmite noilor beneficiari plusurile unei case performante energetic. Acestea prezintă avantaje considerabile: de la un somn mai liniștit datorită izolației fonice, la calitatea aerului datorată materialelor de zidărie ce lasă pereții să respire și la posibilitatea proiectării unui spațiu vitrat mai mare, datorită performanței energetice crescute a materialelor de zidărie.

CELCO este la momentul actual, brandul cu cea mai versatilă gamă de BCA din România, care trasează standardele de calitate și inovează constant atributele zidăriei de mâine. De asemenea, pentru reabilitarea clădirilor existente, CELCO a creat soluția de termoizolație IZOMINERAL, ce oferă același set de avantaje.

2. Scăderea cheltuielilor cu energia
Casa eficientă energetic este mai economică.

În afara confortului și a calității vieții, o casă eficientă energetic aduce un aport economic în ceea ce privește facturile cu întreținerea. Transferul de energie termică scăzut rezultă în utilizarea cu o frecvență mai mică a sistemelor de climatizare, fie că este vorba de centrala termică sau de aparatele de ventilație și aer condiționat.

Alege BCA CELCO pentru casa ta și fă ce vrei cu banii economisiți din plata facturilor.

3. Alinierea la standardele europene
Casa eficientă energetic este în pas cu tehnologia dar și cu standardele europene și mondiale.

Pentru a atinge obiectivele stabilite de noua directivă privind plafoanele naționale de emisie, sectorul construcțiilor ar trebui să utilizeze metode mai eficiente de reducere a emisiilor de carbon, mai ales pentru construcțiile noi. În întâmpinarea și sprijinul demersului, România a aprobat legea nr. 372/2005:
Această lege prevede la art 14 : “(1) Clădirile noi, pentru care recepția la terminarea lucrărilor se efectuează în baza autorizației de construire emise începând cu 31 decembrie 2020, vor fi clădiri al căror consum de energie este aproape egal cu zero. “

Calculează-ți singur, în trei pași simpli, rezistența termică a zidului casei tale.
CALCULATOR DE ZIDĂRIE ȘI TERMOIZOLAȚIE

4. Reducerea poluării
Casa eficientă energetic este ecologică.

Consumul crescut de energie are contribuţia sa la fenomenul poluării, fenomen care afectează o bună parte a populaţiei României. Poluarea provoacă peste 20.000 de decese anual la nivel național, precum şi îmbolnăviri neletale care afectează activitatea unor comunităţi întregi. În mediul rural în special, va reduce masiv poluarea mediului rezultată din arderea lemnelor de foc, reducând totodată nevoia tăierii copacilor în acest scop.

Și tu poți să îți aduci aportul pentru un mediu mai sănătos pentru tine și cei dragi. Alege BCA CELCO pentru proiectul tău și fi alături de noi în combaterea fenomenului de poluare.

Am vorbit despre aceste beneficii, ce sunt incontestabil urgente și importante, dar hai să întelegi pe scurt și cum funcționează acestea și de ce BCA CELCO este soluția potrivită pentru casa ta!

-> Continuă să citești AICI

Află care sunt avantajele unei case eficitente termic (NZEB) aici.

 _______________________________________________________

La CELCO găsești 180 de soluții de zidărie NZEB, pentru ca tu să alegi exact ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie! 

Calculează-ți singur rezistența termică a zidul care se potriveste proiectului tău:

Calculator NZEB


Dacă ai întrebări, ai nevoie de asistență, sau vrei să știi mai multe, sună la:

+40.744.623.526 
sau trimite-ne un mail la: 
[email protected] 
și în cel mai scurt timp unul din specialiștii noștri va lua legătura cu tine!