Inovație în termoizolație

În lumea construcțiilor moderne, găsirea unei soluții de termoizolare pentru parcările subterane, care să fie nu doar eficientă, dar și sigură, este o prioritate. În acest sens, termoizolația Izomineral, fabricată de renumitul producător de zidărie CELCO, se remarcă drept o alegere inovatoare și de încredere. Cu proprietăți 100% ignifuge, minerale și naturale, Izomineral oferă soluția perfectă pentru o varietate de proiecte de construcții, inclusiv zonele care necesită o protecție specială împotriva incendiilor.

Caracteristici cheie

  • 100% Ignifugă și Naturală: Izomineral este formulată pentru a fi complet ignifugă, oferind o protecție supremă împotriva incendiilor. Fiind un produs mineral și natural, este o alegere ecologică și durabilă pentru orice proiect de construcție.
  • Compatibilitate cu BCA-ul CELCO: Izomineral este perfect compatibilă cu blocurile de beton celular autoclavizat produse de CELCO, asigurând o integrare ușoară în proiectele existente sau noi.
  • Respirabilitate și Rezistență: Cu porii săi naturali, Izomineral permite peretelui să respire, contribuind la menținerea unui mediu interior sănătos și confortabil. Este rezistentă la atacul dăunătorilor precum insectele și păsările, oferind o protecție pe termen lung.
  • Aplicare Versatilă: Izomineral poate fi aplicată în multiple zone ale proiectului, inclusiv zidărie, planșee, podele, balcoane și structuri de rezistență, oferind flexibilitate și versatilitate în proiectare.

Studiul de caz: Termoizolarea Parcării Subterane

 
Unul dintre proiectele de referință, care demonstrează eficiența și versatilitatea Izomineral, este termoizolarea plafonului parcării proiectului Lapis Residence – Apartamente Iași.
 
Beneficiarul a căutat o soluție care să ofere izolarea termică de înaltă calitate și o protecție completă împotriva incendiilor. Alegerea sa a fost Izomineral, datorită proprietăților sale unice. Plăcile Izomineral au fost aplicate pe plafon, iar muchiile au fost șlefuite pentru a crea un design unic și estetic. Beneficiarul a apreciat structura poroasă a materialului, luând decizia să nu tencuiască, având încredere că Izomineral oferă protecție împotriva incendiilor, indiferent de finisajul suplimentar.

Concluzie

Termoizolația Izomineral reprezintă o alegere de încredere pentru proiectele de construcție care necesită o izolație termică superioară și o protecție eficientă împotriva incendiilor. Cu caracteristici precum rezistența la foc, compatibilitatea cu BCA-ul, respirabilitatea și versatilitatea, Izomineral se impune ca soluția ideală pentru construcții durabile și sigure.