CELCO® IZOMINERAL este prima marcă românească de plăci minerale destinate izolării naturale a structurilor din beton și a zidăriilor, clasificată cu clasă de reacție la foc A1 de către Centrul Național pentru securitatea la incendiu si proprietate civilă.

Este un material mineral natural, cu rezistență sporită în timp, care nu are impact negativ asupra mediului sau oamenilor

Având o conductivitate termică  λ10,dry de doar 0,050 W/m0K, plăcile pentru izolație CELCO® IZOMINERAL au ca utilizare aplicații neportante: placarea interioară și exterioară a zidăriei, placarea planșeelor și a structurii de rezistență și a fațadelor ventilate în vederea creșterii confortului termic, fonic al clădirii și protecției împotriva incendiilor. Pentru evitarea punților termice și realizarea fațadei din același material, elementele de beton armat (stâlpii, grinzile) se vor căptuși cu plăcile de termoizolație  CELCO® IZOMINERAL.

Această soluție este recomandată și atunci când se urmărește eliminarea fenomenelor de condens, pe lângă îmbunătățirea rezistenței la transfer termic, prin placare pe întreg frontonul sau fațada clădirii (cu avizul proiectantului de arhitectură și structură).

Aplicații multiple

• Structuri de beton • Planșee • Grinzi • Fundaţii • Pereți interiori și exteriori 

10 avantaje

Izomineral este recomandat împreună cu blocurile de BCA CELCO pentru construcții  NZEB sau CASA PASIVĂ.

Caracteristici

Plăcile minerale termoizolatoare sunt diponibile in 6 grosimi:  75mm, 100mm, 125mm, 150mm, 175mm, 200mm și au o rezistență la compresiune de 0,4N/mm²

RESPONSABILITATE FAȚĂ DE MEDIU 

IZOMINERAL este un material mineral natural, cu rezistență sporită în timp, care nu are impact negativ asupra mediului sau oamenilor.

 ________________________________________________

La CELCO găsești 180 de soluții de zidărie NZEB, pentru ca tu să alegi exact ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie! 

Calculează-ți singur rezistența termică a zidul care se potriveste proiectului tău:

Calculator NZEB


Dacă ai întrebări, ai nevoie de asistență, sau vrei să știi mai multe, sună la:

+40.744.623.526 
sau trimite-ne un mail la: 
[email protected] 
și în cel mai scurt timp unul din specialiștii noștri va lua legătura cu tine!