Ar putea fi un colț de grădină, sau o cameră doar a ta. Ar putea fi și podul casei tale…

Te-ai gândit vreodată câtă libertate, curiozitate și mister îți oferă un pod, acel loc folosit odinioară pentru depozitarea fânului sau a grânelor, dar care astăzi, în tumultul vieții cotidiene, poate constitui locul ideal de relaxare?!!

Părinții și bunicii noștri, copii fiind, se urcau în acel loc și priveau fascinați ploile calde de vară. De ce să nu trăim și noi aceste experiențe? De ce să nu ne bucurăm de frumusețea naturii dezlănțuite, la adăpost, în siguranță și confort?

Este frumos să ne imaginăm și e simplu să creăm! Cu zidărie ușoară din BCA CELCO, compartimentăm în ce mod dorim o mansardă sau un pod și le aducem la forma dorită. Și aici paradoxul este următorul: PUȚINUL ADUCE MULT. Cu cât compartimentezi mai puțin podul, cu atât te bucuri de spațiu mai mare pentru împlinirea viselor tale.

Te ingrijorează izolația podului? Tot CELCO are soluția cu cel mai nou produs al său, IZOMINERAL! Este și foarte usor de montat, și rezistent la compresiune, este și natural 100%, fiind un produs mineral, iar focul nu îl sperie, fiind singurul produs de izolație care are clasa de incediu A1.

Daca ți-am stârnit măcar curiozitatea, știi unde ne găsesti! Celco.ro sau izomineral.ro sunt site-uri create pentru visătorii de spații sănătoase, practice, sigure și trainice!

Așadar, pune-ți visele la treabă, Celco te informează și te sprijină să ți le împlinești!